Ansökan om volontär - Eurovision Song Contest i Stockholm 2016
 

Ansökan om volontär

Vad kul att du vill vara volontär eller delegationsvärd under Eurovision Song Contest 2016 i Stockholm! Som volontär och värd får du ta del av evenemanget på ett roligt och annorlunda sätt.

Stockholms Stad söker dig som vill vara med och skapa en magisk upplevelse under musikfesten i maj 2016.
Arbetsuppgifterna är varierande, allt från att visa vägen till att hjälpa till vid roliga aktiviteter på stan. Vi söker efter dig som brinner för att visa upp Stockholm och hjälpa andra att uppleva vår stad. Många kommer hit för första gången och vi ska hjälpas åt att sprida kärleken till Stockholm och visa att det här är en stad för alla.

Vi tror att du älskar att träffa människor, att du är nyfiken och tycker om att ge bra service. Du är stolt över din stad och vill inget hellre än att alla som besöker Stockholm ska smittas av din entusiasm. Du är inte rädd för att ta egna initiativ eller för att hugga i där det behövs, och du är flexibel och en glad person. Du är över 18 år och talar svenska och engelska flytande. Delegationsvärdar talar även delegationens språk. Vi söker värdar som vill representera följande länder Albanien, Azerbajdzjan, Bulgarien, Georgien, Israel, Tjeckien, Rumänien eller Moldavien.


Tillsammans vill vi göra detta till det bästa Eurovision Song Contest genom historien.

Vi vill ha din ansökan senast den 5 mars 2016.

Personuppgifter
Bakgrund
Mer om mig
Bekräfta
Tipsa vänner
Fyll i person- och kontaktuppgifter i fälten. Det är viktigt att den information du lämnar är korrekt. För att vara volontär måste du vara över 18 år.
Personuppgifter
Förnamn: *
Efternamn: *
Födelsedatum: *
Nationalitet:
Kön: *
Kontaktinfo
Adress: *
Postnummer: *
Stad: *
Mobil: *
(+)
E-post: *
Bekräfta epost :*
Page rendered: 20.04.2019 13:16:57
OXX.Authorization.User.Username: mobiliseanonym (NO)